Rugklachten

Elke dag pijn en/of een stijf gevoel in je rug. Door je rugklachten kan je je leven niet meer leiden zoals jij dat wilt. Een massage helpt maar kortdurend, de pijn komt steeds terug.

Vicieuze cirkel

Pijn, krachtverlies en stijfheid beïnvloeden je dagelijks leven. Door een pijnlijke of stijve rug ga je anders bewegen. Hierdoor raakt het systeem van spieren, botten en gewrichten uit balans. Ook kan de pijn je ademhaling, concentratievermogen, slaappatroon of stemming negatief beïnvloeden. Je belandt in een vicieuze cirkel, waardoor je niet meer optimaal kunt functioneren. De oefentherapeut kan je helpen een dergelijke situatie te doorbreken of te voorkomen.

Ik help je om op een betere manier te bewegen in het dagelijks leven, waardoor je lichaam weer in balans komt en de klachten verminderen of kunt voorkomen. Door de adviezen en oefeningen leer je zelf je klachten aan te pakken.

1e afspraak

Tijdens de anamnese (vraaggesprek) komt je hulpvraag en dagelijkse bezigheden aan bod, hierop volgt een lichamelijk onderzoek. Op basis van de uitkomst stellen we samen een behandelplan op.

Direct aanmelden

Bel voor een vrijblijvend gesprek 06-54241519 of vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Folder Rugklachten