Heup-, knie- en voetklachten

Lopen is pijnlijk. Je verzwikt je enkel vaak. Hulp nodig bij het revalideren na een nieuwe heup of knie.

Heupen, knieën en voeten dragen je hele gewicht en worden relatief zwaar belast. Klachten aan gewrichten in de benen kunnen verschillende oorzaken hebben. Voorbeelden zijn: slijtage, overbelasting, terugkerende sportblessures of verkeerd of onvoldoende gebruik van de beenspieren. Mogelijk worden je klachten veroorzaakt door je houding en manier van bewegen tijdens gewone dagelijkse bezigheden. Overbelasting van spieren, banden en pezen kunnen veel klachten geven. Maar ook artrose, een scheurtje in de meniscus of een slijmbeursontsteking kunnen leiden tot vervelende klachten.

Een gunstige houding begint vaak met een goede stand van de benen, knieën en voeten ten opzichte van het lichaam. Ook is een goede stand van de heupen en het bekken erg belangrijk voor een optimale houding.
Ik maak je bewust van je houding en manier van bewegen. Met tips en adviezen kom je zelf tot het toepassen van deze gunstige houding in het dagelijkse leven.

1e afspraak:

Tijdens de anamnese (vraaggesprek) komt je hulpvraag en dagelijkse bezigheden aan bod, hierop volgt een lichamelijk onderzoek. Op basis van de uitkomst stellen we samen een behandelplan op.

Direct aanmelden

Bel voor een vrijblijvend gesprek 06-54241519 of vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Folder Heup-, knie- en voetklachten