Ademhalingsklachten

De ademhaling zit heel hoog. Benauwdheid, mogelijk ook tintelingen, duizeligheid, hartkloppingen of oorsuizen.

De ademhaling is een belangrijk onderdeel in het lichamelijk en geestelijk functioneren. Door diverse oorzaken, zoals benauwdheid door allergie, astma, longafwijkingen zoals emfyseem, stress of pijnklachten, kan de ademhaling minder goed verlopen. Het lichaam raakt hierdoor uit balans. Duurt deze situatie te lang, dan loop je het gevaar in een vicieuze cirkel te belanden, waardoor je niet meer optimaal kunt functioneren.

Ik maak je bewust van je houding en manier van bewegen in relatie tot je klachten. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van je ademhalingsklachten. Je krijgt inzicht in de reactie van je lichaam op factoren die van invloed zijn op het ontstaan van ademhalingsklachten. Je leert hierdoor de klachten beter te begrijpen. Vervolgens ga je onder mijn begeleiding aan de slag met het herstel van de balans tussen spanning en ontspanning in je lichaam.

1e afspraak

Tijdens de anamnese (vraaggesprek) komt je hulpvraag en dagelijkse bezigheden aan bod, hierop volgt een lichamelijk onderzoek. Op basis van de uitkomst stellen we samen een behandelplan op.

Direct aanmelden

Bel voor een vrijblijvend gesprek 06-54241519 of vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Folder Ademhalingsklachten